Lara Fabian şi-a anulat concertul de la Bucureşti pentru că nu a fost plătită

Cântăreaţa belgiană Lara Fabian şi-a anulat concertul pe care îl avea luni în Bucureşti, cu două ore înainte de începerea lui. Motivul invocat de artistă a fost neplata.

Lara Fabian a anunţat aseară, înainte de a urca pe scena Sălii Palatului, pe Facebook, că managerul ei nu a plătit-o, drept urmare, concertul nu va mai avea loc.

Sunt furioasă pentru că, pentru a patra oară consecutiv, persoana care se ocupă de turneul internaţional, care se presupune că trebuie să mă plătească pentru show-urile mele, nu m-a plătit. Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici să continuu să îmi susţin show-urile când, în mod evident, trebuie să plătesc toate cheltuielile echipei şi pentru concert, fără să fiu plătită la rândul meu. Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continuu, sperând că se va rezolva, dar doar s-a înrăutăţit şi acum suntem puşi în situaţia de a nu mai putea continua. Acest lucru mi-a provocat durere şi stres în ultimele luni, până la punctul în care m-am îmbolnăvit atât de tare încât nu am putut susţine concertul ultima dată când am venit la Bucureşti, în decembrie”, a explicat artista pe contul ei.

https://www.facebook.com/larafabianofficial/photos/a.622966977744803/3546524928722312/?type=3&theater

Anul trecut, organizatorul evenimentelor, Eventim, anunţa că Lara Fabian nu mai poate susţine cele două concerte din Bucureşti şi pe cel din Craiova din motive de sănătate.

Lara Fabian, juratul The Voice France este o cântăreață, cantautoare și actriță belgiană. Concertul programat în Bucureşti face parte din turneul 50 World Tour pentru promovarea albumului lansat anul trecut, “Papillon”. Turneul marchează vârsta Larei şi cei 30 de ani de carieră, timp în care a lansat 14 materiale discografice şi a vândut peste 32 de milioane de înregistrări.

Text: Bettina Cristea