Laura Cosoi, în culmea fericirii – vezi de ce!

Al treilea este pe drum! Laura Cosoi a anunțat că va deveni mamă de fată pentru a treia oară. Rita și Vera, cele două fetițe ale actriței în vârstă de 39 de ani, sunt nerăbdătoare să-și cunoască surioara.

Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Craciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la facut prajituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptam o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de cate ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.


Vedeta a dorit să mulțumească și comunității sale de pe Instagram, care îi este alături mereu. “Mi-am dorit să împartășesc această bucurie cu voi azi, pentru ca sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante,” a mai scris Laura în postare.

Bettina Cristea

Foto: Instagram