Laura Gherescu si CRBL: Pana cand?

crbl-laura-gherescuLaura Gherescu este cunoscuta publicului datorita participarii la a doua editie a concursului de talente Vocea Romaniei, acolo unde a facut parte din echipa lui Smiley. Dupa ce anul trecut si-a lansat prima piesa din cariera muzicala, Cum te cheama?, iata ca anul acesta a revenit cu forte proaspete pe scena si isi surprinde fanii cu o colaborare inedita cu CRBL.Pe versurile Laurei si ale lui CRBL

Noul single se numeste Pana cand? si este compus de Mihai Gruia si Dorian Oswin in studioul Mango Music, iar versurile sunt scrise chiar de cei doi artisti interpreti. Melodia spune o poveste trista de dragoste, redata emotionant intr-un clip de stare filmat pe acoperisul unei cladiri din Bucuresti.

Prima imagine care mi-a venit in minte atunci cand am ascultat piesa a fost cea a lui CRBL. Mi s-a parut ca se potriveste cu vibe-ul melodiei si, avand in vedere ca am lucrat cu el in urma cu vreo 10 ani, n-am stat pe ganduri si l-am sunat. A acceptat pe loc si s-a apucat sa construiasca scenariul clipului!”, a povestit Laura.

O cunosc pe Laura de multi ani, imi place foarte mult vocea ei. Cand am auzit piesa « Pana cand? », mi-am dat seama ca ma potrivesc foarte bine in poveste, asa ca am scris in cateva minute partea mea! Ma bucur sa fac parte din acest proiect si sper ca melodia sa fie bine primita”, a declarat CRBL.

Text: Madalina Manole