Le Bonton, workshop de cosmetice naturale

Le Bonton, workshop de cosmetice naturaleBrandul de cosmetice Le Bonton lanseaza o serie de workshopuri si ii invata pe participanti sa-si prepare acasa produse cosmetice. Fiecare workshop are ca tema un anume produs cosmetic, care e preparat de fiecare dintre participanti dupa indicatiile Danei Ciobotar. Atelierele au loc la Cafeneaua La Belle Vie din Bucuresti (Str. Andrei Muresanu nr. 27). Fiecare eveniment are o taxa de participare care acopera costurile materiei prime pentru realizarea produselor.

“Am decis sa incepem aceasta serie de workshop-uri pentru ca exista multe femei care isi doresc sa aiba la dispozitie produse adaptate nevoilor individuale ale pielii lor, fara sa investeasca o mare suma de bani, declara Dana Ciobotar. In plus, toti suntem preocupati de calitatea si de ingredientele incluse in retetele produselor cosmetice pe care le folosim – cand le preparam noi insine, avem control total asupra acestora si eliminam posibilitatea alergiilor sau a bolilor de piele mai grave”, a spus Diana.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 21st, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate