Lecții de stil de la Kate Middleton

Kate Middleton a avut o săptămână extrem de elegantă în materie de stil vestimentar. Dacă zilele trecute a purtat o rochie aurie marca Jenny Packham la premiera ultimului film Bond, ieri, ducesa a avut o altă apariție superbă. Pentru un tur al campusului Magee al Universității Ulster din Derry, Irlanda de Nord, Kate a purtat un costum elegant, mov-purpuriu. Dacă ai crezut că toamna se referă doar la tonurile pământii, e timpul să te mai gândești.

Farmaciștii Catena recomandă Cleanser & Toner 2 în 1 de la Cyclax, un gel de curățare pentru față cu o formulă delicată care îndepărtează machiajul, și impuritățile lăsând pielea curată și hidratata.

Costumul din două piese ales de Ducesă, cu revere mari, este o creație Emilia Wickstead, una dintre brandurile ei preferate și cele mai purtate de aceasta. Într-o nuanță veselă,  Kate a dovedit că o culoare puternică poate fi adecvată și sezonului de toamnă, mai ales când este asociată cu o maletă neagră, curea și pantofi stilleto în tonuri mai închise.

Prințul William a ales un costum bleumarin la care a asortat o cămașă albastră și o cravată neagră.

Iulia Mirică

Foto: hepta, vogue.com