Lenjeria intima care acopera esentialul

foto-deschidere-1_resultUn tip de lenjerie intima extrem de sexy, dar mai ales foarte practica, se bucura de aprecierea celebritatilor. Kim Kardashian, Paris Hilton, Beyonce, Rita Ora si manechinul Bella Hadid apeleaza la modelul minimalist de lenjerie pentru ca le permite sa poarte pe covorul rosu rochii transparente fara sa se observe inesteticele bretele ale sutienelor sau linia bikinilor.

Bucatile de material sunt prevazute cu un adeziv special pe baza de silicon si se lipesc direct pe piele − mai exact, acopera doar sfarcurile si zona inghinala. Adezivul este rezistent la spalare, asa ca lenjeria poate fi purtata de mai multe ori in conditii optime.Modele pentru toate gusturilefoto-2_result

Compania americana Shibue a lansat acest tip de lenjerie intima, iar designerul care a inventat conceptul, Jenny Beuttner, spune ca a incercat sa le ofere femeilor posibilitatea de a purta orice piesa vestimentara fara sa-si mai faca griji din cauza cutelor facute de un chilot clasic si ca sa se simta in largul lor imbracate in haine mulate.

Piesele de lenjerie intima sunt disponibile in mai multe variante, cu dantela sau cu aplicatii stralucitoare. Pretul unui set ajunge la 22 de euro si exista si in versiunea pentru barbati, la 24 de euro.

Text: Oana Baltoc

Sursa foto: Google Images