Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, noul cuplu de la Hollywood?

Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid au petrecut impreuna la New York. Sursa foto: Instagram/ Getty News

Vestea că Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood face înconjurul mapamondului. Cei doi au fost surprinși în ipostaze apropiate la o petrecere din New York. Iar poza cu ei s-a viralizat instant pe rețelele de socializare. Iar noua cucerire a lui DiCaprio vine la scurt timp după ce superstarul i-a spus adio unui alt model de renume, după 4 ani de relație.

Putem spune că lui Leonardo DiCaprio, în vârstă de 47 de ani, i s-au aprins călcâiele după modelul Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani. Și se pare că actorul câștigător de Oscaruri nu a mai dat șansa unei iubite care să aibă mai mult de 25 de ani până acum.

Cu doar o lună în urmă, Leonardo DiCaprio s-a despărțit de Camila Marrone, fosta iubita model, în vârstă de 25 de ani. Și-au spus adio după 4 ani de relație. Nici bine nu s-au uscat lacrimile despărțirii, că au apărut zvonurile că DiCaprio iubește din nou. Și este din nou vorba de un nou model.Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, surprinși de paparazzi

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au fost surprinși în ipostaze destul de apropiate la o petrecere exclusivistă, care a avut loc la New York, la Casa Cipriani din celebrul cartier Soho. Cele două staruri au stat împreună, timp în care și-au vorbit mai mult la ureche.

Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid, surprinsi impreuna la o petrecere din New York. Sursa foto: Page Six
Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid, surprinsi impreuna la o petrecere din New York. Sursa foto: Page Six

Tabloidul Page Six a lansat informația că o persoană apropiată celor doi a confirmat că Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid sunt cel mai nou cuplu de la Hollywood. Dar, potrivit sursei, nu vor să grăbească momentul în care să confirme relația.

Cu toate acestea, cineva apropiat lui Gigi Hadid susține că la acest moment cei doi nu ar căuta acum o relație serioasă, dar fiind faptul că DiCaprio abia a ieșit dintr-una. Cel mai probabil, și Gigi știe cu cine are de-a face, Leo “bucurându-se” de renumele de mare cuceritor.

Gigi Hadid nu numai că este cea mai în vârstă parteneră cu care actorul a ieșit până acum, dar este și singura mamă pentru care starul din Titanic și-a arătat interesul.

Gigi Hadid și Zayn, despărțire după 6 ani

Despre trecutul amoros al frumoasei Gigi Hadid se cunoaște că s-a iubit cu Zayn Malik, fostul membru din trupa One Direction. Iar din povestea de iubire dintre cei doi a reieșit micuța Khai, fiica starurilor. Însă au luat decizia de a merge pe drumuri separate după 6 ani de relație.

Zayn a fost acuzat că le-ar fi abuzat – atât fizic, cât și verbal – pe iubita model si mama ei.