Lidia Buble a lansat single-ul „Noi simtim la fel”, alaturi de Adi Sina

Lidia Buble a lansat single-ul „Noi simtim la fel”, alaturi de Adi SinaLidia Buble a lansat alaturi de Adrian Sina single-ul „Noi simtim la fel”. Lidia este originara din Deva si a fost descoperita chiar de catre Adrian Sina, care a fost impresionat de vocea senzationala a acesteia si de pasiunea sa pentru muzica.

Videoclipul piesei este regizat de Anthony Icuagu, iar destinul printesei din videoclip, interpretata de catre Lidia, este trasat de naratorul Adrian Sina, care este si compozitorul piesei „Noi simtim la fel”.

       „O poveste de dragoste despre sufletul pereche, care te face sa te simti implinit atunci cand il intalnesti. Iubirea adevarata schimba total perspectiva asupra vietii si, din acel moment, traiesti totul la intensitate maxima. Ma bucur de colaborarea cu Adi Sina si ii multumesc pentru rolul din videoclip, ii multumesc si lui Anthony Icuagu pentru minunatul scenariu, dar si echipei Cat Music pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Lidia Buble. Videoclipul piese poate fi vizionat aici.

 

Text: Ruxandra Raica