Lidia Buble și Cuza, cel mai nou cuplu din showbiz?

Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra și-au spus ”adio”! Se pare că separarea dintre cei doi a intervenit chiar imediat după difuzarea finalei ”Asia Express”.

Farmaciștii Catena recomandă Cleanser & Toner 2 în 1 de la Cyclax, un gel de curățare pentru față cu o formulă delicată care îndepărtează machiajul, și impuritățile lăsând pielea curată și hidratată.

Conform CIAO.ro, au existat mai multe motive pentru care Lidia Buble a ales să rupă legătura cu exoticul Harlys Becerra. Sursele spun că relația lor nu ar fi avut vreun viitor, din mai multe puncte de vedere.

Lidia Buble nu a ascuns faptul că își dorește foarte mult să se mărite și să-și întemeieze o familie. Iar acum, după despărțirea de actorul cubanez, artista a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu.

Lidia și Cuza au participat recent la o petrecere alături de colegii lor din „Asia Express – Drumul împăraților”. Pe rețelele de socializare, cei doi au lăsat să se înțeleagă că între ei s-ar fi înfiripat ceva.Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu:

„Aștept să mă ceară” Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară!, a spus amuzată Lidia Buble.

Gata, ne-am hotărât. Pentru darurile de nuntă vă așteptăm pe Revolut, a spus și Cuza.

Tot în spirit de glumă, Lidia Buble s-a și fotografiat în brațele „viitorului ei soț”. Aceasta a publicat imaginea pe Insta Story, iar pe fundal a pus cântecul „Ia-ți mireasă ziua bună!”

Iulia Mirică

Foto; cancan.ro, wowbiz.ro