Lidia Buble si iubitul Razvan Simion, scene demne de Holywood in videoclipul piesei „Sub apa“

Lidia Buble continua seria de surprize pentru fanii ei, lansand „Sub apa“, cel mai nou single al sau. Artista a lansat si un videoclip pentru acesta piesa, desprins parca din filmele hollywoodiene. Acesta a fost filmat intr-o piscina adanca de trei metri, unde a fost stabilizata cu greutati prinse in jurul mijlocului.

Filmarile au fost dificil de realizat, iar artista a avut nevoie inclusiv de lectii de inot pentru a putea inota cu ochii deschisi si pentru a-si tine respiratia fara sa-si foloseasca mainile. Echipa de filmare a improvizat sub apa o casa intreaga, insa efortul a meritat pentru ca videoclipul arata senzational. Rolul surpriza i-a revenit iubitului artistei, Razvan Simion, prezentatorul matinalului Antena 1, „Neatza cu Razvan si Dani“.

Regia videoclipului ii apartine lui Ionut Trandafir (TrandaFilm), conceptul fiind realizat de Razvan Simion. Piesa a fost compusa si produsa de Epiq Records, alaturi de care Lidia a lucrat si pentru hit-urile „Camasa“ si „Sarut mana, mama“. Versurile piesei vorbesc despre o cearta intre indragostiti, un adevarat razboi dus intr-o relatie de iubire, asa ca multi dintre admiratorii cantaretei se vor regasi in povestea „Sub apa“.

Lidia Buble a anunat lansarea noului single si prin postarea unui mesaj emotionant pe contul ei de facebook: „Asa arata dragostea povestita sub apa”.

Text: Iulia Mirica