Liftingul facial nechirurgical: solutia care sfideaza timpul

Ten obosit, palid, incercanat si cu semne vizile ale trecerii timpului? Cum ar fi insa daca, peste noapte, am putea sterge complet aspectul imbatranit al chipului? Da, suna imposibil, insa se pare ca se poate, iar procedura de lifting facial nechirurgical ne permite acest lux. Despre interventia minune am discutat cu dna doctor Artemisia Nicolau-Gorea, consultant anti-aging si fondatoarea Boutique Medical SPA.Ce este si cum se realizeaza liftingul nechirurgical?

Un lifting nechirurgical se realizeaza prin mai multe tehnici. Una dintre tehnicile cu care noi lucram si care ne-a aratat niste rezultate foarte bune in timp este realizata cu ajutorul aparatului Mobilift de la LPG, premiat de Societatea Europeana de Medicina Anti-Aging drept cea mai buna inventie a anului 2014.

In ce situatii este recomandata procedura de lifting facial nechirurgical?

Liftingul nechirurgical este recomandat persoanelor care nu isi doresc tratamente invazive, ci apeleaza la subtilitate, tratamente rapide si cat mai putin traumatizante.

Care sunt efectele liftingului facial nechirurgical?

In primul rand, vorbim despre rezultate vizibile inca de la prima sedinta. Natural si cu rezultate rapide, tratamentul de lifting facial ofera o piele mai supla, riduri estompate, netezeste textura pielii, exfoliaza delicat si elimina toxinele.

Care sunt contraindicatiile liftingului nechirurgical al fetei?

Contraindicatiile in cazul acestui tratament vizeaza persoanele care prezinta probleme de natura oncologica situate pe zonele de lucru.

Este o procedura dureroasa?

Deloc. Nu este comparabila cu alte metode nechirurgicale de lifting. Este o procedura recomandata inainte si dupa interventii chirurgicale pentru ca asigura o regenerare mai rapida si fara cicatrici.

Care sunt recomandarile dupa efectuarea liftingului nechirurgical? Ce trebuie sa stie pacienta?

Nu exista recomandari speciale dupa efectuarea tratamentului. Pacienta trebuie sa isi continue activitatile in mod obisnuit si sa vina la tratament cu o frecventa de 3 ori pe saptamana pana ce obtinem rezultatele dorite.

Text: Alexandra Lupu