Locul 1 in Spania, ocupat de INNA

innaInca de la lansare si pana in momentul de fata, piesa INNEI “More than Friends” continua sa obtina rezultate foarte bune. Piesa a adus-o pe INNA pe locul 1 la radiourile din Spania, iar pe YouTube a acumulat peste 50.000.000 de vizualizari pe canalele caselor de discuri partenere.

Frumoasa bruneta s-a intors de curand din cel de-al treilea turneu din Statele Unite ale Americii, unde a fost primita cu bratele deschise de catre fani, . In prezent, artista continua turneul “Party Never Ends” in Europa. In luna octombrie, Inna se va intoarce pentru a 5-a oara in Mexic pentru o noua serie de concerte.

In plus, INNA se mai bucura si de succesul celui mai recent single, “Be My Lover”, al carui videoclip s-a lansat de putina vreme. “Be My Lover” este regizat chiar de artista in colaborare cu Khaled Mokhtar. Este cel de-al doilea videoclip pentru care INNA este regizor, dupa “Dame tu Amor”. Filmarile au avut loc in Bucuresti, la studiourile Mediapro, dar si in Los Angeles si pe plaja de la Corbu.

Text: Andreea Popescu