LOCURA – Noul hit semnat de INNA, filmat in vila lui Ceausescu

INNA a lansat un nou videoclip de pe albumul ”YO”. Piesa aleasa de data aceasta se numeste ”Locura” și a fost compusa integral de artista. In spatele producerii clipului se afla David Ciente. Clipul este filmat in fosta vila a lui Ceausescu din Primaverii.Palatul Primaverii si un clip ca o ,,nebunie de o vara”

”Am filmat doua zile, locul arata impresionant si toata echipa a fost incantata ca suntem in celebra casa a lui Nicolae Ceaușescu”, a spus INNA. Echipa de beauty a INNEI pentru acest clip a fost formata din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair) și RDStyling pentru tot ce a insemnat garderoba.

Videoclipul a fost filmat si regizat de Alexandru Muresan si Bogdan Paun , iar productia videoclipului a purtat semnatura Loops Production, alaturi de care artista a lucrat toate cele 11 videoclipuri pentru piesele de pe albumul ”YO”

De curând, INNA a lansat single-ul ”Si, Mama”, de pe albumul ”YO”, compus integral de artista in limba spaniola si produs tot de David Ciente.

Piesa ”Si, Mama” este un mesaj din partea unei mame adresat fiicei care doreste sa isi contureze o cariera. Albumul ,,YO” este un album sincer, intens, scris cu multa iubire si sinceritate si este lansat impreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.