London Fashion Week va avea loc în iunie pe o platformă online

Evenimente din întreaga lume au fost amânate pe perioada acestui an, din cauza pandemiei. Nici cele de fashion nu au avut mai mult succes, AltaRoma, de exemplu, urmând să aibă loc în septembrie şi nu în iunie cum era stabilit iniţial.

Cu toate că Marea Britanie se află în carantină, cei din industria modei şi-au dorit să vină cu o soluţie pentru a continua seria de show-uri din cadrul Săptămânei Modei de la Londra ce urmează să aibă loc în luna iunie. Aceştia s-au gândit să ofere acces online tuturor oamenilor care doresc să vadă evenimentele de fashion.  

Aşadar, cu ajutorul acestei platforme vom putea fi „prezente în primele rânduri” la London Fashion Week: Men’s, ce va avea loc în perioada 12-14 iunie 2020.

De asemenea, pe platforma digitală LFW vom putea pătrunde în showroom-urile marilor designeri, vom putea ajunge în culisele show-urilor şi chiar să asistăm la diferite conferinţe de presă. Tot aici creatorii vor urca diferite InstaStories, cu cele mai bune ţinute ale lor, vor face Live şi vor răspunde la diferite întrebări adresate de comunitate.

Toate programele referitoare la evenimentele de fashion din lume, vor fi menţionate pe această platformă, astfel încât website-ul să păstreze legătura cu toţi oamenii din indrustrie de pe mapamond. Designeri internaţionali precum Virgil Abloh, Matthew Williams, Joseph Altuzarra, Gabriela Hearst salută această iniţiativă şi continuă să creeze noi colecţii, chiar dacă săptămânile de fashion oficial au luat o pauză.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images