Look-uri statement la Met Gala 2023

Cea mai mare noapte a modei? Pe baza semnăturii părului, machiajului și aspectului unghiilor care au fost alese pentru covorul roșu al Gala Met 2023, am susține că este și cea mai mare noapte a frumuseții.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Tema de anul acesta onorează creațiile regretatului designer Karl Lagerfeld – și în frumusețe, acest lucru se traduce în orice, de la machiaj clasic, proaspăt, la manichiură cu imprimeuri și aplicații, până la detalii care omagiază pisica iubită a designerului, Choupette.

Pentru a întruchipa tema din acest an, „Karl Lagerfeld: O linie de frumusețe”, participanții s-au uitat la prezentările din trecute și la Lagerfeld însuși: stiluri îndrăznețe legate cu panglici negre, nuanțe cool de păr și look-uri inspirate de feline.

Paletele de culori au inclus negru copios, alb și nuanțe de gri, nuduri moi, roz pal și, bineînțeles, o liniuță de țuș de albastru „Choupette”. A existat, cu siguranță, un „je ne sais quoi”, acel șic de neatins.

Pentru Michaela Coel, asta s-a tradus în împletituri sculpturale și accesorii în nuanțe de bronz, pentru a crea acel ecou cu rochia ei personalizată Schiaparelli, în timp ce metalele Palomei Elsesser (opera make-up artistei Fara Homidi) erau un amestec de argint, onix și textura preferată de Lagerfeld.

Foto: Anne Hathaway, Michaela Coel

Cara Delevingne a optat pentru o tunsoare shag cu aspect wet și un machiaj smokey eyes. Anne Hathaway a ales o coafură avangardistă, iar Alton Mason a fost mireasa Chanel cu voalul alb din tul.

Foto: Cara Delevingne, Alton Mason

Iar coafura sculptată și sprâncenele grafice ale lui Kristen Stewart au servit ca o amintire a evoluției estetice făcute posibile de către Karl Lagerfeld.

Foto: Kristen Stewart


Aici, look-urile statement de la Met Gala 2023:

Foto: Paris Hilton, Cardi B
Foto: Yara Shahidi, Gigi Hadid
Foto: Salma Hayek, Doja Cat
Foto: Sydney Sweeney, Lil Nas X
Foto: Naomi Campbell, Jessica Chastain
Foto: Phoebe Bridgers, Amanda Seyfried
Foto: Dua Lipa, Emily Ratajkowski
Foto: Emma Chamberlain, Quannah Chasinghorse

Foto: hepta, www.harpersbazaar.com