Lora si Peter Pop sunt „Singuri in doi”

lora-singuri-in-doiDupa ce s-a bucurat de un succes enorm cu piesa Arde, al carei videoclip a fost declarat de presa ca fiind cel mai bun din cariera artistei, Lora isi surprinde din nou fanii cu o noua si inedita colaborare. Blonda a acceptat propunerea lui Peter Pop de a sustine featuring-ul noii sale piese intitulata Singuri in doi.Singuri in doi, pe versurile Lorei

Piesa spune povestea a doi indragostiti pe care nu-i mai leaga nimic altceva decat o serie de amintiri comune si multe reprosuri. Este vorba despre o relatie aflata pe marginea prapastiei si despre lupta pe care cei doi o duc pentru a-si putea spune adio fara remuscari. Videoclipul, in regia lui Ionut Trandafir, o aduce in prim plan pe Lora in rolul unei adevarata lupatoare de scrima, duelandu-se la propriu cu Peter, si incercand sa-si recupereze libertatea, dar si fericirea, totodata. Filmarile au durat 24 de ore si s-au desfasurat atat intr-un showroom de mobila din capitala cat si intr-un studio din Mogosoaia, iar muzica si versurile au fost compuse de Theea Miculescu, Maxim Chisaru, Andrei Mihai, Constantin Bodea, Petre-Bogdan Popa, cu contributia de exceptie a Lorei.

Mai jos, va invitam sa urmariti cateva cadre de making of surprinse la filmarile videoclipului Singuri in doi.

Cand mi-a facut Peter Pop invitatia de a canta o piesa cu el, am fost curioasa sa-i ascult vocea. Am intrat pe pagina lui de Facebook si am fost impresionata de cat de bine canta si de timbrul lui special. Sunt foarte încantata de noua piesa, de clip, de colaborare si ma bucur ori de cate ori întalnesc oameni cu adevarat talentati”, a povestit Lora.

Singuri în doi nu a pornit neaparat de la o experienta proprie, ci de la o realitate pe care o vedem în jurul nostru. Piesa vorbeste despre despartire, despartirea vazuta ca o lupta interioara care mai lasa loc doar reprosurilor. Ma bucur ca Lora a crezut în aceasta piesa si îi multumesc pentru colaborarea frumoasa. Am descoperit o persoana cu totul aparte, am comunicat extraordinar de bine cu ea si suntem amandoi foarte multumiti de rezultat”, a declarat Peter Pop.

Text: Madalina Manole