Loredana & Carla’s Dreams prezinta “Lumea ta”

carlasCarla’s Dreams si Loredana au lansat videoclipul noului lor single “Lumea ta” pe YouTube si in direct la Vocea Romaniei pe PRO TV. Premiera ce a avut loc sambata, beneficiaza si de un videoclip, produs de Global Records. MediaPro din Buftea si parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, au fost cele doua locatii in care a fost filmat videoclipul.

Videoclipul a fost filmat acum doua saptamani, la temperaturi foarte mici! In ciuda frigului, filmarile au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum sa ramai copil, despre revolutia inocentei si imaginatiei intr-o lume care a uitat sa zambeasca si sa se joace”, a declarat Loredana.

 Videoclipul a fost produs in regia lui Matei Dima, primul roman care a castigat un premiu la YouTube Music Awards si initiatorul proiectului online Bromania – http://www.youtube.com/BRomaniaNow.

Nu am fi reusit sa incheiem cu brio acest videoclip, filmat intr-o singura zi foarte friguroasa, fara ca fiecare din echipa sa dea tot ce are din el sau ea si pentru asta sunt extrem de recunoscator. Ma bucur foarte mult deoarece mesajul videoclipului este la fel de pozitiv precum piesa. Actorii, de la mic la mare, s-au descurcat de minune iar Alex Dorobantu care a fost DOP, a scos o imagine care s-a potrivit perfect cu povestea videoclipului. Multumesc in special Global Records si MediaPro Pictures pentru profesionalism”, a declarat Matei Dima, regizorul videoclipului.

Stylingul a fost asigurat de Radu Mada, make-up-ul de Alexandru Abagiu, iar Sorin Stratulat a realizat coafurile. Versurile melodiei au fost compuse de Carla’s Dreams, iar productia a fost realizata de Carla’s Dreams si The Farmers.

            “<<Lumea ta>> este a doua piesa lansata de Carla’s Dreams in Romania si ne bucuram ca si de data aceasta, colaboram cu o artista romanca. Prin aceasta piesa am incercat sa transmitem ceea ce credem cu adevarat: sta in puterea noastra sa ne facem viata mai frumoasa si sa luptam, chiar daca de multe ori, pare imposibil. Suntem onorati ca Loredana, un nume atat de mare din industria muzicala, a acceptat invitatia noastra si suntem foarte incantati de rezultat”, a declarat solistul de la Carla’s Dreams.

 

Play! Carla’s Dreams feat. Loredana – Lumea Ta

Text: Andreea Popescu