Loredana Groza a divorțat! Anunțul a fost făcut de tatăl artistei

După mai bine de un an de zile de speculații, acum a venit confirmarea că Loredana Groza și Andrei Boncea, tatăl fiicei sale, s-au despărțit după o căsnicie de mai bine de 20 de ani.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Speculațiile au apărut de multă vreme, însă Loredana Groza nu a făcut deloc declarații pe marginea acestui subiect. A păstrat tăcerea chiar și acum.Loredana Groza a divorțat de soțul ei

Vasile Groza, tatăl artistei este cel care a făcut lumină în acest caz și a confirmat că fiica lui a divorțat după mai bine de două decenii de căsnicie.

Vasile Groza a declarat pentru Cancan că fiica sa și fostul soț au o relație normală și că personal nici el, nici artista nu-s interesați unde s-a mutat acesta. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus acesta.

Loredana Groza și Andrei Boncea au ajuns în fața altarului în 1998 și au format o familie timp de 23 de ani, pentru că zvonurile cu privire la divorțul lor au apărut de câtiva ani. Ei au împreună o fată, Elena Boncea, care are acum vârsta de 24 de ani.

Tatăl Loredanei Groza, adevărul despre operațiile estetice

Vasile Groza spune că fiica lui nu are nicio operație estetică și sunt mulți invidioși care declară neadevăruri despre fiica lui. Iată ce a spus acesta, pentru sursa citată:

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea.

A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat.

Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus tatăl artistei.

Vacanta în India de mai bine de o luna

Pe 24 februarie s-a aflat că Loredana Groza a plecat din țară cu fiica sa. Artista și-a anulat toate concertele și a plecat în vacanță.

După un program încărcat cu multe concerte, evenimente, emisiuni, Loredana Groza și-a luat o pauză mai lungă și a plecat într-o vacanță departe de România alături de Elena Boncea, fiica ei. Cele două nu au ales o vacanță de lux în India, la hoteluri faimoase, cu vizite la restaurante scumpe, dimpotrivă, ele și-au dorit să descopere India cu toate plusurile și minusurile ei.

Surse: cancan, libertatea, fanatik

Foto: facebook, google images