Loredana isi declara dragostea

loredana-si-nadir-1Cea mai noua piesa a Loredanei Groza este o declaratie de dragoste in adevaratul sens al cuvantului. Interpretata impreuna cu Nadir, piesa intitulata sugestiv Te iubesc, se bucura si de un videoclip pe masura.Te iubesc, pe versurile Loredanei

Videoclipul emana energie, voie-buna si se bucura de o coregrafie pe masura, iar chimia muzicala dintre cei doi se poate resimti si dincolo de ecran. In regia lui Slava Sarbu, clipul a fost filmat in mare parte intr-o herghelie din Snagov, pe parcursul a trei zile. Versurile au fost scrise de Loredana, impreuna cu Randi (Andrei Ropcea), cel care a compus si melodia.

loredana-si-nadir-2“Cu mare bucurie va anunt lansarea noului meu single: ‘Te iubesc’! Este un duet cu Nadir, un canteret tanar, sensibil si talentat! Este un cantec de dragoste, un imn pozitiv si inaltator despre cele mai scumpe cuvinte din lume: ‘te iubesc’!”, a povestit Loredana.

Ma bucur mult ca am ocazia sa colaborez cu o artista precum Loredana. Am descoperit in ea un om deschis, care a facut ca experienta filmarilor sa fie o placere. Piesa ‘Te iubesc’ este una  optimista: dragostea face lumea un loc mai frumos. Iubiti si nu va fie frica sa rostiti cele ‘doua cuvinte’”, a declarat Nadir.

Text: Madalina Manole