Lorena Sarbu a imbracat vedetele prezente la Globurile de Aur

Lorena SarbuDesignerul Lorena Sarbu este un model de “ASA DA”. A studiat designul vestimentar la „International Academy of Design & Technology“ din Chicago si detine propriul sau showroom in New York. Duminica noapte, Lorena a demonstrat inca o data ca talentul o recomanda, cand vedetele prezente la Globurile de Aur 2014 i-au purtat creatiile.

Printre aceste vedete s-a numarat si gazda E! News, Giuliana Rancic, care a optat sa poarte pe covorul rosu o rochie violet cu o broderie fina, speciala. Actrita Kristen Connolly a ales sa imbrace cu gratie si eleganta tot o creatie a designerului Lorena Sarbu, o rochie de matase rosie, cu detalii din dantela, care i-a pus foarte bine in valoare silueta.

Si daca Lorena spune despre rochiile ei ca sunt elegante, unice, romantice, fascinante si „timeless”, suntem siguri ca Shaun Robinson este de aceeasi parere, deoarece a fost cucerita de o rochie fara bretele, violet, cu aplicatii de margele in jurul decolteului, cu care a aparut la Gala cu numarul 71 a premiilor Globul de Aur.

            Mai multe despre designerul Lorena Sarbu aflati aici.

 

Text: Ruxandra Raica