Lorraine aduce spiritul frantuzesc in Romania

Lorraine aduce spiritul frantuzesc in RomaniaLorraine, una dintre artistele care au jucat rolul de ambasador al Romaniei peste hotare si care si-a intemeiat o familie in Franta punand bazele unei afaceri profitabile in Nantes, revine in tara cu o piesa de inspiratie franceza, intitulata „Je t’aime si te ador”. Dupa ce a cucerit publicul francez cu gastronomia, personalitatile care au poposit in restaurantul acesteia au fost incantate deopotriva de vocea impresionanta a romancei, care interpreteaza cu maiestrie atat piese din repertoriul romanesc, cat si piesele renumitei Edith Piaf.

De mai bine de 10 ani, artista canta alaturi de virtuosul acordeonist Marian Baicu, iar impreuna isi doresc sa aduca in tara putin din cultura franceza, asa cum au adus in Franta putin din cultura romaneasca. “Impreuna cu Marian Baicu ne-am gandit sa aducem putin din spiritul frantuzesc in Romania, asa ca am creat o piesa de dragoste jumatate in romana, jumatate in franceza, care speram sa placa publicului nostru”, a declarat Lorraine.

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 17th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate