Lucia a lansat piesa “Days”

luciaLucia a lansat ultimul sau single intitulat “Days”, de care se simte foarte mandra. Piesa ce a fost compusa de Marius Moise, dar si de interpreta este o piesa personala si apropiata de inima sa. Versurile piesei au fost compuse in Los Angeles in vara aceasta. Videoclipul piesei care este si unul animat a fost realizat de Dan Paul Ungureanu: 2D Art/Concept Art si Mircea Alexandru Saftoiu: Animation, Compositing.

 

“«Days» este o piesa foarte apropiata de sufletul meu, in care se regaseste o singuratate si o stare de «pierdere» sau «rupere» de lume prin care oricine trece cel putin o data in viata. Uneori, atunci cand treci prin momente dificile, te lasi purtat de acea senzatie de abandon, de acea nevoie de a te detasa de lumea reala, dar pana la urma te zbati si lupti cu ce «creaturi» sufletesti ai de invins. Videoclipul animat a fost realizat de Dan Paul Ungureanu: 2D Art/Concept Art si Mircea Alexandru Saftoiu: Animation, Compositing, carora le multumesc foarte mult”, a declarat Lucia.

 

Lucia a petrecut ultimele 3 luni in Los Angeles in studio cu songwriteri si producatori si a lucrat la piese noi pentru albumul ei.

Play! “Days” 

Text: Andreea Popescu