Lucia a lansat videoclipul celui mai recent single al sau, „Hide”

luciaFrumoasa Lucia a lansat videcoclipul celui mai recent single al sau, „Hide”, care a fost filmat in luna iunie in Mogosoaia si Snagov, avandu-l ca regizor pe Bogdan Daragiu. “Hide” este o piesa diferita ca stil fata de celelalte doua piese, “Me Over You” si “Silence”, datorita liniei pozitive si versurilor optimiste.

Piesa este compusa de Lucia si Marius Moise si coprodusa de The Farmers, iar in 24 de ore de la lansare, videoclipul a inregistrat peste 10.000 de vizualizari pe YouTube, fiind preluat de numeroase bloguri, atat din Romania cat si din strainatate.          

„Piesa «Hide (Like Stars)» este coloana sonora a verii mele, plina de bunadispozitie, dar si usor melancolica. Este o melodie despre momentele in care simti nevoia sa evadezi si sa iti lasi fricile si gandurile negative in urma. Desi diferita de primele piese, nu este o schimbare de stil, ci este pur si simplu o stare pozitiva, pe care am simtit-o in momentul respectiv, o alta latura a mea. Videoclipul este povestea unui cuplu care se regaseste dupa mult timp, rememorand momentele frumoase din copilarie”, a declarat Lucia.

Poti viziona videoclipul oficial al piesei “Hide” chiar aici.

Text: Ruxandra Raica