Lupita Nyong’o, imaginea Lancôme

Lupita Nyong’o, imaginea LancômeFara indoiala, Lupita Nyong’o este rasfatata Hollywoodului, insusi presedintele Kenyei a descris-o ca fiind mandria Africii, sa sa nu mai vorbim despre faptul ca a castigat premiul pentru “Cea mai buna actrita” intr-un rol secundar. Si ca urmare a talentului si frumusetii sale, brandurile de beauty sunt dornice ca Lupita sa le reprezinte imaginea.

Astfel, actrita in varsta de 31 de ani a fost aleasa ambasadoare de brandul frantuzesc Lancôme. “Sunt cu adevarat onorata sa ma alatur Casei Lancôme, un brand cu prestigiu pe care l-am iubit mereu. Sunt mandra sa-i reprezint viziunea unica in ceea ce priveste femeile si frumusetea, pentru ca frumusetea nu ar trebui sa fie dictata, ci ar trebui sa fie expresia libertatii fiecarei femei”, a spus Lupita. Actrita a mai aparut in campania de primavara/vara 2014 a brandului Miu Miu, alaturi de Elle Fanning, Elizabeth Olsen si Bella Heatchote, insa parteneriatul cu Lancôme o are in centru doar pe Lupita. Campania va fi lansata in luna septembrie a acestui an.

      “Lupita este o frumusete africana, talentata si serioasa, este curioasa si deschisa in alegerile pe care le face in cariera, reprezinta esenta femeii Lancôme”, a declarat Françoise Lehmann, general manager Lancôme.

 

Text: Ruxandra Raica