Lupita Nyong’o, implicata intr-o relatie cu rapperul K’Naan

Lupita Nyong’o, implicata intr-o relatie cu rapperul K’NaanCelor care credeau ca frumoasa Lupita Nyong’o nu are iubit, ei bine, sperantele le vor fi spulberate. Se pare ca actrita in varsta de 31 de ani are o relatie cu rapperul de origine somaleza K’Naan, inca din luna septembrie a anului trecut, iar cei doi sunt foarte implicati in problemele din Africa.

K’Naan are doi copii dintr-o relatie anterioara si, potrivit surselor, cei doi nu se grabesc si vor ca lucrurile sa decurga natural, firesc. Deocamdata, Lupita nu i-a intalnit pe copiii rapperului, insa timpul va decide pentru amandoi. Si uite asa zvonurile potrivit carora Lupita ar fi avut o relatie cu Jared Leto s-au stins la fel de repede precum au aparut. 

Intre Jared si Lupita exista insa o prietenie stransa. Prezenti la Saptamana Modei de la Paris, cei doi si-au facut de cap postand pe contul de Instagram al actritei 4 “selfies”. Pana una alta, Lupita este noua fata a Hollywoodului, iar noua ne place foarte mult de ea.

 

Text: Ruxandra Raica

martie 17th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate