Luptatorii K1 se intalnesc cu fanii la concertul lui Dan Helciug

k1Sambata, 19 ianuarie, incepand cu orele 18:00, brandul american AFFLICTION sustine evenimentul in cadrul caruia fanii K1 se vor intalni cu Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani. Dan Helciug va incinge atomosfera cu pielesele legendarilor Eric Clapton, Jimi Hendrix, S.R. Vaughan, Joe Cocker, Billy Idol, Lenny Kravitz, in cadrul concertului live AMERICAN ROCK.

Evenimentul va include o sesiunea de autografe, ce se va desfasura in Afi Palace Cotroceni, in fata magazinului Affliction, zona patinuar. Iubitorii sporturilor de tip Kombat vor avea ocazia sa afle de la luptatori cum se antreneaza, ce meciuri noi pregatesc si la ce gale vor participa in 2013. In plus, toti posesorii de autografe vor beneficia de reducere de 50 de lei, valabil in ziua evenimentului  pentru cumparaturi de minim 300 lei.

Daca iubesti viata, rock-ul si libertatea, acum poti sa gasesti brandul care sa iti reprezinte cu fidelitate starea de spirit. Affliction este simbolul celor care au curajul sa experimenteze, sa apese pana la capat pedala de acceleratie in actiunile lor si sa paraseasca multimea pentru a-si depasi limitele si pentru a trai asa cum vor!

 

Text: Andreea Popescu