M-am saturat sa mor …

M-am-saturat-sa-morOrice om are limitele lui. Unii se satura de bine, altii se satura sa …moara. Ii inteleg si apreciez pe cei din cea de-a doua categorie. Dar cam de cate ori trebuie sa fi murit ca sa ajungi la saturatie? De vreo 25 de ori vi se pare suficient? Eu cred ca da. De obicei oamenii se cam satura dupa prima, dar…

Actorul englez Sean Bean a lansat pe Twitter o campanie – DontKillSeanBean – prin care solicita roluri in care sa nu mai fie ucis.

In prezent, el afiseaza cu umor un tricou negru pe care se poate citi mesajul de pe Twitter, in cadrul unei campanii care se deruleaza simultan cu actiunile de promovare a unui serial in care joaca, „Legends”, care va fi difuzat in SUA incepand din 13 august.

Lungul sir al „mortilor” sale a inceput pentru Sean Bean in 1986, cu „Caravaggio”, in care isi taie gatul din greseala. De atunci „mortile” s-au tinut scai de el. A fost strapuns cu baioneta – in „War Requiem”, 1989, s-a prabusit de pe un tarm stancos – in „The Field”, 1990, a fost lovit cu sageti – in „The Lord of the rings”, 2001, ingropat de viu – in „Don’t say a Word”, 2001, a fost sfartecat – in „Black Death”, 2010 si a fost decapitat – in „Games of Thrones”, 2011.

Si atunci vin si va intreb: nu vi se pare suficient? Omul vrea sa mai si traiasca. Dupa atata moarte, are dreptul la …viata. Sa speram ca producatorii de filme il vor lua in serios si va primii si roluri in care sa apuce sa traiasca.

Pana atunci, un lucru este sigur: foarte amuzanta campania si inspirata!

 

Text: Alina Niculescu