Machiaj de mireasa pas cu pas

Din dorinta de a arata „ca scoasa din cutie” in cea mai importanta zi a vietii tale, poti comite greseli in timpul sesiunii de machiaj. Iata care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont pentru a fi o mireasa care sa nu se mai sature de complimente. Fii frumoasa din cap pana-n picioare!Ce presupune machiajul miresei?

Machiajul de mireasa este cel mai special machiaj pe care orice femeie si-l doreste. Machiajul miresei nu respecta tendinte sau tipare. Trebuie sa fie realizat corect, in conformitate cu trasaturile fetei, personalitate, coafura, varsta, culoarea rochiei si a buchetului. Machiajul de mireasa trebuie sa fie realizat de un profesionist, sa dureze intreaga zi si sa puna in valoare femeia care urmeaza sa fie in centrul atentiei pe toata durata evenimentului. Si cum orice mireasa este predispusa la lacrimi, in cazul machiajului de mireasa, accentul se pune pe ten si pe privire. Alegerea potrivita a fondului de ten si a fardului, dar si aplicarea corecta a acestora is a challenge.

Exista o constrangere cromatica in ceea ce priveste acest tip de make-up?

Directia cromatica o alegem in functie de culoarea tenului, culoarea parului, nuanta rochiei si a buchetului. Trebuie sa existe un echilibru cromatic, iar machiajul va fi cu siguranta unul spectaculos.

„Pana in 25 de ani, se recomanda machiajul romantic, cat mai natural, peste 25 de ani putem alege glitterul sau smokey eyes. Peste 30 de ani sugerez linia fina de tus si buze bine conturate”.

Ce inseamna pentru o mireasa un machiaj perfect?

Orice mireasa isi doreste un make-up spectaculos in ziua nuntii. Un machiaj perfect este obtinut intotdeauna de un specialist, care sa-l efectueze corect, tinand cont de fizionomia si de preferintele clientei. Un make-up bine facut este cel care nu deranjeaza privitorul, cu care mireasa se simte confortabil, care o avantajeaza atat ca stil, cat si ca personalitate, dureaza in timp si, cel mai important, pune in valoare toate atuurile feminine.

Care sunt cele mai frecvente greseli in machiajul miresei?

O prima greseala ar fi aplicarea fondului de ten. Tenul trebuie sa aiba un aspect cat mai natural, nu trebuie sa para incarcat, dar nici prea putin machiat. Trebuie sa avem grija la proportii, pentru ca machiajul sa fie cat mai aproape de perfectiune, dar si sa dureze intreaga zi. Este important sa aveti in vedere ca nu doar fata trebuie sa fie machiata, ci si decolteul, zona barbiei si a urechii. Decolteul este foarte important, mai ales ca evenimentul dureaza intreaga zi si acest mic detaliu se poate observa imediat. Este foarte important sa aveti un make-up proportionat − daca ati pus accentul pe ochi, machiajul buzelor trebuie sa fie cat mai natural. Un machiaj bine realizat nu inseamna o cantitate mare de produse. Nu sariti peste etapa machiajului de proba, care este foarte importanta, deoarece, in urma probei, atat viitoarea mireasa, cat si make-up artistul au ocazia sa se cunoasca si sa ajunga la un numitor comun, care sa satisfaca ambele parti. Nu alege un machiaj care nu te reprezinta, doar pentru ca lui X i-a stat super bine. Scopul este sa arati ca tine, dar cu acel „accesoriu” numit FERICIRE in plus!

Casa de piatra si sa aveti o nunta de vis!