Machiaj în nuanțele toamnei

Toamna este anotimpul care aduce schimbări majore în peisaj, și, odată cu aceasta, vin și noi tendințe în lumea machiajului. Toamna 2023 aduce cu ea o paletă de culori calde și nuanțe bogate, perfecte pentru a crea machiaje pline de farmec. Află mai multe despre cele mai recente tendințe de machiaj care vor domina sezonul de toamnă al acestui an.Nuanțe naturale

Toamna este perioada potrivită pentru a adopta o abordare mai naturală în machiaj. Tendința acestui sezon este să evidențiezi frumusețea naturală a tenului tău, fără a exagera cu produse. Fondul de ten ușor sau BB cream, combinate cu un blush în nuanțe de piersică sau roz natural, vor da tenului un aspect proaspăt și sănătos. Folosirea unor culori rustice, precum maro și nuanțe de teracotă pe ochi și buze, completează aspectul natural.

Ritualul de îngrijire a tenului începe cu Rilastil Acnestil, gama de tratamente dermato-cosmetice special creată pentru tenul gras și predispus la acnee.

Nuanțe calde de bordeaux

Bordeaux-ul este culoarea vedetă a toamnei în ceea ce privește buzele. Această nuanță profundă de vin va fi un must-have în trusa de machiaj a oricărei femei în acest sezon. Poți opta pentru o nuanță mată sau lucioasă, în funcție de preferințele personale. Această culoare adaugă o notă de eleganță și rafinament machiajului de toamnă.

Ochi definiți

Ochii capătă o atenție specială în această toamnă, iar tendința este să folosești nuanțe pământii pentru a crea un machiaj expresiv. Culorile maro, bej, caramel și cupru vor da adâncime privirii tale. Poți opta pentru smokey eyes în nuanțe de maro sau pentru un machiaj mai subtil, folosește nuanțe mai deschise. Eyelinerul negru subțire și mascara densă vor evidenția frumusețea ochilor tăi.

Aspectul strălucitor

Pielea strălucitoare și hidratată este întotdeauna la modă, dar în special în timpul toamnei. Pentru a obține acest aspect, poți folosi iluminatorul pentru a evidenția pomeții, vârful nasului și arcul lui cupidon. De asemenea, poți folosi produse hidratante pentru a menține tenul sănătos și hidratat în timpul sezonului rece. Și nu uita să folosești SPF indiferent de sezon.

Farmaciştii Catena recomandă Rilastil Sun System o gamă completă pentru protejarea tenului şi a pielii corpului de acţiunea nociva razelor solare, oferind protecţie solară tuturor tipurilor de piele, chiar şi celor sensibile şi reactive la soare.

Sprâncene naturale

Sprâncenele naturale sunt în tendință și în acest sezon. În loc să le definești prea mult, păstrează forma lor naturală și umple-le doar ușor acolo unde este necesar. Un gel de sprâncene transparent poate să fie suficient pentru a le menține în formă.

Toamna 2023 aduce tendințe de machiaj care pun accentul pe frumusețea naturală și nuanțele bogate. Cu paleta de culori calde și inspirația pe care o oferă acest sezon, ai oportunitatea să încerci diferite stiluri și să-ți puni în valoare frumusețea. Fie că alegi să optezi pentru nuanțe pământii pentru ochi, buze bordeaux sau un aspect general strălucitor, toamna te încurajează să te joci cu machiajul și să te simți inspirată.

Foto: shutterstock