Mădălina Ghenea, emoții pe covorul roșu de la Veneția!

Mădălina Ghenea a pășit cu ceva emoții pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Frumoasa româncă a avut parte de un eveniment mai neplăcut chiar înainte de marele eveniment. Cu doar câteva momente înainte de a-și face apariția, a fost nevoită să își schimbe coafura cu care a completat ținuta fabuloasă, după ce a fost înțepată de o insectă!

Așa cum ne așteptam deja, Mădălina Ghenea este o prezență obișnuită a Festivalului de Film de la Veneția, participând și la ediția cu numărul 79 din acest an. Însă de data aceasta, actrița născută la Slatina a avut parte de ceva emoții în plus.

Frumoasa româncă a fost ciupită de o insectă chiar înainte de a călca pe covorul roșu al marelui eveniment de la Veneția. A avut totuși ceva noroc, căci și-a putut schimba pe loc coafura și apariția ei spectaculoasă nu a fost deloc compromisă.Mădălina Ghenea: „Lady Bean s-a întors la Veneția”

Mădălina Ghenea a stârnit amuzamentul urmăritorilor ei cu mesajul prin care a povestit ce a pățit anul acesta chiar înainte de apariția pe covorul roșu de la Veneția.

„Lady Bean s-a întors la Veneția, o insectă ??? m-a mușcat pe frunte înaintea evenimentului meu, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligență și @saidada a reușit să o acopere cu părul meu”, a scris celebra româncă pe Instagram.

Cu toate că totul a început cu emoții, Ghenea a avut parte și de o bucurie imensă, fiind chiar printre “premianții serii”.

„Am primit (…) premiul Diva&Donna și pot spune ca nu mă simt deloc divă, deși prietenii mei încearcă să mă convingă ca sunt o diva @tizianarocca @vicoolyasaida. Anul acesta mă simt puțin pierdută în această furtună a festivalului și tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare. Credeti că merit să fiu aici? Mulțumesc!”, a mai transmis actrița fanilor ei.

Apariția Mădălinei Ghenea pe covorul roșu de la Veneția

Ca în fiecare an, și de această dată Mădălina Ghenea a atras atenția tuturor imediat ce a pășit pe covorul roșu de la Veneția. A purtat o rochie lungă, neagră, din dantelă, cu o crăpătură pe picior și spatele gol, creată de Ermanno Scervino, casă de modă din Italia. Frumoasa româncă a ales să asorteze ținuta spectaculoasă cu diamante și sandale negre.