Mădălina Ghenea și Lady Gaga pe acelaşi podium

Mădălina Ghenea continuă parada ținutelor îndrăznețe pe covorul roșu, la premierele mondiale ale filmulului House of Gucci. De data asta, românca a strălucit la Milano.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu Vitamina C 6% de la Skin Republic care ajută incontestabil la uniformizarea pigmentației și reducerea petelor negre, lăsând tenul luminos și strălucitor.

Mădălina a strălucit într-o creație Francesco Scognamiglio. Rochia albă, cu decolteu adânc, accesorizată cu bijuterii opulente, a fost atracția serii pe covorul roșu. Actrița și-a completat look-ul cu o capă de blană, tot albă, și sandale în aceleași tonuri.

La premiera de la Londra, cu câteva zile înainte, Mădălina Ghenea a purtat o rochie neagră decoltată.Apariție incendiară a protagonistei filmului

De la marele eveniment nu a lipsit nici vedeta filmului, Lady Gaga. Artista a avut o apariție impecabilă într-o rochie roșie cu decolteu adânc și crăpătură pe picior, a casei de modă Versace.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu acid hialuronic de la Skin Republic, un ser super hidratant, cu acid hialuronic 1%, ce hidratează pielea uscată.

Lady Gaga a continuat look-ul cu un smockey eyes seducător și bijuterii pe măsură.

House of Gucci

Filmul „House of Gucci”, bazat pe fapte reale, este inspirat de povestea șocantă a familiei din spatele casei de modă italiene Gucci. Abordând trei decenii de dragoste, trădare, decadență, răzbunare și, în cele din urmă, crimă, vedem ce înseamnă un nume, ce merită și cât de departe poate ajunge o familie pentru a deține controlul.

Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio care a fost acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui, după ce a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Patrizia Reggiani a executat 18 ani de închisoare, primind porecla Black Widow, înainte de a fi eliberată în 2016.

Iulia Mirică

Foto: hepta, protv.ro, google images