Madonna, opt concerte anulate din cauza stării de sănătate

Ajunsă în Lisabona, Madonna a anulat concertul din cadrul turnelui de promovare Madame X, cu două ore şi jumătate înainte ca acesta să înceapă. Este al optulea spectacol pe care vedeta îl anulează, din cauza problemelor de sănătate, scrie Mediafax.

„Vă anunţăm cu regret că Madonna nu va fi în stare să apară pe scenă în această seară”, arată mesajul transmis publicului de către echipa artistei. Şi vedeta, la rândul ei, a transmis un mesaj pe Instagram: „Mulţumiri, din nou, Lisabona! Îmi pare rău că trebuie să anulez spectacolul din această seară, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să mă odihnesc! Ne vedem marţi!”

Deocamdată nu se cunosc problemele de sănătate ale cântăreţei, însă Madonna a anulat trei concerte din Boston, în luna noiembrie, pentru că avea “dureri copleşitoare”, scrie acelaşi site.

În vârstă de 61 de ani, supranumită şi “regina muzicii pop”, Madonna este cântăreaţă americană, actriţă, producătoare şi compozitoare, câştigătoare a şapte premii Grammy, laureată a două Globuri de Aur şi autoare de cărţi. Artista are 14 albume lansate de-a lungul carierei şi deţine un record de 67 de nominalizări şi 20 de premii câştigate la MTV Video Music Awards.

Text: Bettina Cristea