Magia gemenilor la prezentarea Gucci de la Milan Fashion Week

Deși perechile de gemeni nu sunt atât de mari raportate la numărul de nașteri, un procent dintre aceștia s-au născut pentru a fii modele la prezentarea Gucci.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Pe 23 septembrie, la Milano, directorul de creație Gucci, Alessandro Michele a trimis 68 de perechi de gemeni pe podium în cadrul show-ului său de la Twinsburg, care a fost inspirat de mama sa, care este și ea parte dintr-o pereche de gemeni.

El și-a încheiat notele prezentării cu o dedicație pentru mama sa, Eralda, și surorii ei, Giuliana: „Mamelor mele gemene, care au putut înțelege viața doar prin prezența celeilalte”. În timpul copilăriei sale neconvenționale, scria Michele, era obsedat de înfrățirea lor, obișnuia să le spună profesorilor că are două mame: „Erau oglindite magic. Una s-a completat pe cealaltă. Asta era lumea mea, perfect dublată.”Magia gemenilor la prezentarea Gucci de la Milan Fashion Week

Relația lor l-a făcut să fie fascinat de dublu. Magia gemenilor este că identicitatea pare imposibilă. Ele nu ar trebui să arate la fel, dar, deși arată, totul este doar o iluzie sau „simetrie crăpată”, așa cum o numește el. Nu există doi oameni perfect identici, chiar dacă își piaptănă părul, se îmbracă la fel și împărtășesc o mare parte din același ADN.

Acest concept a inspirat decizia lui de trimite perechi de gemeni care erau reflectarea celuilalt în încercarea de a arăta cum se pot duplica hainele. Când te îndrăgostești de o piesă vestimentară, ceea ce pare magic este adesea singularitatea ei, care se poate simți spulberată odată ce vezi o altă persoană că o poartă. Acesta este motivul pentru care cumpărăturile vintage și designul de arhivă au devenit atât de populare în ultimii ani. Nimeni nu vrea să arate ca altcineva în zilele noastre.

Show la dublu

Michele a vrut să conteste presupunerea că piesele unice sunt sfârșitul stilului personal. O altă persoană nu devine tu odată ce îmbracă același articol de îmbrăcăminte ca tine. Magia modei este modul în care aceasta prinde viață diferit pentru fiecare individ. „Aceleași haine emană calități diferite pe corpuri aparent identice. Moda, la urma urmei, trăiește din multiplicări în serie care nu împiedică expresia cea mai autentică a fiecărei individualități.”

Există 7,7 miliarde de oameni pe acest pământ. Unii sunt născuți gemeni, alții sunt născuți modele Gucci, 136 s-au născut pentru a fi ambele, dar niciunul dintre ei nu va arăta vreodată la fel într-o pereche de dresuri leopard Gucci purtați sub o rochie Gucci. Toată lumea este un personaj principal în prezentarea Gucci, indiferent de ceea ce știința sau moda are de spus despre asta.

Iulia Mirică

Foto: hepta