Maluma, jefuit de bunuri in valoare de 1 milion de $: iata cu ce a fugit hotul!

Maluma a fost jefuit in timpul Campionatul Mondial din Rusia. In timp ce cantaretul asista la meciul Columbia – Japonia, un hot a reusit sa intre in camera de hotel a acestuia si l-a lasat fara bunuri in valoare de aproximativ 1 milion de dolari.

Potrivit presei internationale, solistului columbian i-au fost furate o geanta Louis Vuitton, 11 ceasuri Rolex si Hublot, bijuterii Cartier din aur galben, alb si roz. Hotul a sustras si zece perechi de ochelari incrustate cu diamante si perle.

In timp ce hotul isi incarca buzunarele cu bunurile furate, Maluma se afla in orasul Saransk, ca sa vada confruntarea dintre Columbia si Japonia, meci pe care columbienii l-au pierdut cu 1 la 2 in fata japonezilor. Cantaretul columbian a si postat o fotografie pe retele de socializare, cand cobora din avion la Saransk,  la care a adaugat: „Pe drumul spre Saransk. Astazi insotim, in cele din urma, echipa noastra, Columbia.” Potrivit politistilor, jaful ar fi durat mai putin de 35 de minute, iar printre bijuteriile furate se afla si obiecte ce ii apartin iubitei cantaretului, Natalia Barulich.

Cantaretul de origine columbiana Maluma va concerta la Bucuresti, pe 30 iunie, in prima zi a festivalului de muzica latino El Carrusel, care va avea loc la Romexpo pana pe 1 iulie.

Text: Iulia Mirica