Maluma rupe tăcerea. Ce relație are cu Kim Kardashian?

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit la începutul anului 2021, iar în februarie, vedeta de reality show a depus actele de divorț după un mariaj de 6 ani și o relație de 8.

Farmacistii Catena recomanda Gama Difeel cu uleiuri hranitoare, regenerante care intaresc radacina firului de par, repara si fortifica parul in profunzime reducand riscul de rupere al acestuia. Pot fi folosite si pe piele, contribuind la mentinerea elasticitatii acesteia.

La scurt timp de la despărțire, în presă s-a speculat că vedeta ar forma un cuplu cu Maluma Recent, artistul a clarificat speculațiile.

Artistul a admis că nu știe de unde au început zvonurile că el și Kim ar forma un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în decembrie 2019, în Miami, la prezentarea colecției Dior toamnă 2020 pentru bărbați. „Oamenii au început pur și simplu să vorbească despre asta”, a spus Maluma. „Nu știu de ce au început să o întrebe asta, poate pentru că divorța… Dar nu, suntem buni prieteni. Nu vorbim atât de des, dar da, suntem buni prieteni și ne dorim numai binele unul altuia”, a mai spus cântărețul. Kim a clarificat zvonurile încă din luna iunie.

„L-am întâlnit de câteva ori, întotdeauna în Miami. Este un tip atât de drăguț”, a spus Kim atunci.

Iulia Mirică

Foto: google images