Mamă pentru a patra oară

O celebritate iubită în lumea întreagă va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița Laetitia Casta este însărcinată, din nou, la 42 de ani.

Până acum, nici actorii și nici reprezentații lor nu au confirmat oficial faptul că Laetitia Casta este însărcinată. Aceasta, însă, a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Paris, în timp ce mergea la conservator.

Vedeta are o relație cu actorul Louis Garrel de șase ani, dar căsătoriți sunt din anul 2017. Acesta este primul copil al cuplului, Laetitia avînd ceilalți trei copii din relațiile anterioare. Cu fotograful Stephane Sednaoui o are pe Sahteene, iar din relația cu Stefano Accorsi, pe Orlando și Athena.

Louis Garrel, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorit și cu Valeria Bruni Tedeschi, sora Carlei Bruni, și au împreună o fată, pe Celine.

Laetitita Casta a lucrat ca model pentru Victoria’s Secret și L’Oréal, și a apărut pe copertele unor reviste precum Cosmopolitan, Vogue, Rolling Stone, Elle și Glamour. Celebritatea a mai lucrat și cu designeri consacrați precum Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, J. Crew, Louis Vuitton, Givenchy, Roberto Cavalli, Lolita Lempicka, Vivienne Westwood.

Text: Bettina Cristea