Mămică de gemeni la ştirile Pro Tv

Ramona Păuleanu, prezentatoare Meteo și corespondent al Știrilor Pro TV, a anunțat că așteaptă un copil. Ramona a dat vestea că este însărcinată în direct la TV, apoi a scris și un mesaj pe Instagram.

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată și mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun așa, pe episoade, am învățat și eu de la altele”, a spus Ramona Păuleanu (35 de ani) la Știrile Pro Tv, cu umoru-i caracteristic.



Mămică de gemeni

Viitoarea mămică a scris un mesaj haios și pe pagina ei de Instagram: “Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt «puțin» însărcinată și foarte mult emoționată. PS: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei. Și pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni. Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor”.

Vrei sa stii cum sa ai grija de tine si de copilul tau in fiecare etapa a vietii lui? Am pregatit 8 carticele, pe segmente de varsta, de la preconceptie si sarcina pana la 15 ani, cu informatii certificate de medici de specialitate. 

 

 

 

 

Ramona Păuleanu este născută pe 30 martie 1985 la Băicoi, județul Prahova. A terminat Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Ploiești, specialitatea: finanțe contabilitate, apoi Facultatea de Jurnalism. Până să fia angajată la PRO TV cu normă întreagă, a învățat meserie și a făcut practică la PRO TV, Antena 1 și B1 TV. În prezent, se împarte perfect între rubrica Meteo, de la PRO TV, și munca de teren, fiind și corespondent al redacției de știri.