Mancare buna si distractie pe masura in Bucuresti: unde poti sa le imbini pe amandoua?

Intr-o lume moderna, in care timpul liber a devenit atat de pretios, tinerii cauta locuri care sa le ofere diversitate in ceea ce priveste modalitatile de relaxare. Astfel se explica aparitia conceptulului de RestoClub, adica un local care functioneaza ziua ca lounge, iar seara (miercuri, vineri si sambata), se socializeaza afara, la un pahar de vin, in timp ce altii danseaza in interior. Intr-un astfel de loc, business-ul se combina in mod natural cu relaxarea, cu muzica buna si cu gastronomia de calitate.



Bucatarie moderna cu influente frantuzesti si italiene

Noa este cea mai noua locatie de tip RestoClub din Bucuresti, deschisa pe Calea Victoriei 26, intr-un spatiu modern si elegant, amintind de glamourul anilor ’70, dar transpus intr-un ambient placut si cool. Designul urban imbina elemente art-deco cu accente dark intr-o atmosfera linistita, potrivita pentru a te bucura de micile placeri ale vietii.

Bucataria moderna cu influente frantuzesti si italiene incearca sa aduca mancarea de bistro intr-o varianta modernista, pe placul tinerilor, lucru apreciat de bloggerii culinari care au fost invitati zilele trecute la Noa, cu ocazia unui brunch de prezentare. Pasionatii de gastronomie au avut prilejul sa testeze preparatele din meniu (printre care salata de creveti si tentacule de calamari, somon cu piure de cartofi si sos chorizo, muschi de vita cu ciuperci, totul servit pe  tartine), si sa socializeze.

Un Chef care reinterpreteaza vechi  retete

Echipa noii locatii este formata din tineri pasionati de ceea ce fac, de la manager, bucatar chef si ajutoarele sale, barman, toti avand experienta in domeniu. Un bun exemplu este Chef Albert Ciucur, bucatarul-sef de la Noa Restoclub, care si-a inceput cariera in domeniu acum 13 ani. Chef Albert detine controlul tehnicilor bucatariei moderniste, dar si a celei vechi, reusind sa le imbine intr-o maniera proprie. Astfel este capabil sa readuca la viata retete vechi boieresti, reinterpretate cu succes intr-o maniera proprie, cu accente frantuzesti.

Nu in ultimul rand, Chef Albert si-a pus amprenta asupra menu-urilor unor restaurante ca Escargot, Goccia, unde a lucrat cu Chef Florin Dumitrescu, ori Sandalandala, si are experienta de cinci ani in Spania si Cipru.

Text: Oana Baltoc