Mandinga a lansat piesa Besame. Video incendiar

Trupa Mandinga a dat tonul sezonului estival si, pe binecunoscutele ritmuri latino, a lansat single-ul Besame, alaturi de un videoclip incendiar si dinamic in regia lui Alex Ceausu. De un an de zile, trupa Mandinga o are ca solista pe frumoasa Barbara Isasi, tanara talentata care in 2013 a participat la concursul “Vocea Spaniei” si acesta este primul videoclip in aceasta formula.Videoclip filmat in Mexic

Besame este cea de-a doua piesa pe care trupa Mandinga o canta impreuna cu Barbara Isasi, iar videoclipul a fost filmat pe plajele insorite si exotice din Mexic, dar si in Romania. Muzica este compusa de Roberto Mario Stoica, Enrique Carlos Yustiz Perozo, textul este scris de Roberto Mario Stoica, Barbara Isasi, Alexander Benavides Himely, iar de orchestratie s-au ocupat Roberto Mario Stoica, Manase Palade.

Besame este o piesa fresh de vara. Sper ca oamenii sa primeasca in suflet acest proiect la care am lucrat intens si in care am investit multa energie. “Besame” este despre pasiune si dragoste, si sper ca fanii nostri se vor putea regasi in aceasta piesa si ca ii va inspira sa fie liberi, sa traiasca clipa, sa se bucure de vara cat mai mult!”, a povestit Barbara Isasi.

Text: Madalina Manole