Marc Jacobs, primul creator de modă care a primit un premiu MTV

MARC JACOBS, soțul lui, CHARLY DEFRANCESCO și modelele îmbrăcate de el la ceremonia MTV 2019 Video Music Awards

Marc Jacobs, fashion icon al industriei modei americane, a primit premiul Fashion Trailblazer, în ceremonia de decernarea a trofeelor MTV de la Prudential Center din Newark pe 26 august.Premiu nou inventat

Este prima dată când a fost acordat premiul Fashion Trailbazer, ca urmare a parteneriatul dintre MTV și Consiliul designerilor de modă din America. Și cine altcineva ar fi fost mai îndreptățit decât designerul americand să îl primească?

Un adevărat pionier al modei, Marc Jacobs a jucat, de asemenea, un rol major în lumea muzicii, îmbrăcând vedete ca Lady Gaga sau mai recent Cardi B pentru videoclipul său „I Like It”. De asemenea, pentru campania sa de publicitate din toamna anului 2016, a ales-o pe rapperul Missy Elliot.

Aceasta nu este prima colaborare între Marc Jacobs și MTV, creatorul a încorporat logo-ul MTV în colecția sa Resort 2017 și a declarat că: “MTV a avut întotdeauna o identitate vizuală mișto. Această iconografie MTV a marcat o întreagă generație și rămâne în amintiri, sunt simboluri emblematice ale culturii pop “. Designerul a preluat miticul logo pop al lanțului de muzică pentru a a-l imprima pe puloverele si tricourile colecției sale.