Maria Andreea a lansat un clip “Imperial”

Cunoscută şi ca “Reina”, artista Maria Andreea a lansat, aseară, videoclipul noii piese scrise de ea, „Imperial”. Aceasta fiind o continuare a melodiei care a făcut-o cunoscută, “Reina”.

În noul clip al piesei de dragoste, protagonista se întoarce în timp şi retrăieşte cu nostalgie momentele primei iubiri. Cei doi îndrăgostiţi se reîntâlnesc după ani şi încep “dansul iubirii”, aşa cum o făceau cu mult timp în urmă, când s-au cunoscut.

Partenerul Mariei-Andreea din clip este dansator profesionist în viaţa reală. Andrei Mangra este cunoscut din show-ul televizat cu ani în urmă, la PRO TV, “Uite cine dansează”. Pe atunci, Andrei era partenerul de dans al Roxanei Ionescu.

La evenimentul de lansare al piesei şi al clipului au participat familia, artişti, jurnalişti şi prieteni ai artistei. Aceasta a cântat piesele “Dame Chocolate”, „Reina” şi noul single „Imperial”, acompaniată de chitaristul Sergiu Ferat.

Locaţiile pentru filmarea videoclipului Imperial” au fost Casino Palace şi Exclusive Zone din Bucureşti, iar cel care l-a filmat şi l-a montat, este Alexandru Andrieş. Aşa cum spuneam şi mai sus, textul a fost scris de Maria Andreea, iar muzica este creaţie Alexandru Unc şi Silviu Păduraru.Despre cântăreaţa Maria-Andreea

Maria – Andreea Vârlan s-a născut în Suceava, însă pentru a-şi putea continua şi dezvolta pasiunea pentru muzică s-a mutat în Bucureşti, imediat după absolvirea facultăţii de Drept, din Cluj-Napoca. Până la vârsta de 32 de ani, Andreea a compus şi a înregistrat 16 piese dintre care pentru cinci dintre ele a filmat şi videoclipuri.

Pentru acest an, artista ne pregăteşte surprize muzicale în aceleaşi ritmuri latino, care deja au făcut-o cunoscută şi la nivel internaţional.

Text: Bettina Cristea