Maria Andreea a lansat un nou single: „Reina”

maria-andreea-thaliaDupa ce a cunoscut-o toamna aceasta, in America, pe Thalia, artista pe care a divinizat-o dintotdeauna, Maria Andreea, s-a inarmat cu energie si forte proaspete si a scos un nou single, in limba spaniola, intitulat sugestiv Reina, cuvant care, in traducere, inseamna regina. Maria Andreea este cunoscuta publicului roman gratie colaborarii cu studioul lui Eminem din Statele Unite.„Reina este cuvantul meu preferat in spaniola”

Maria Andreea vorbeste spaniola de la 10 ani si recunoaste ca i-a fost foarte usor sa scrie versurile acestei piese, versuri pe care le-a compus anul trecut, in 10 minute, in timp ce se afla in avion, pe drumul de intoarcere de la Paris. Videoclipul care insoteste piesa a fost produs impreuna cu Alex Andries, Vlad Mihailescu, Andreea Cobzaru si Domnul Foarfeca, iar pentru melodie a colaborat cu Eugene Summers si Cosmin Laurian, baietii de la Iconic Records.

 

15211787_10154496569515020_680546139_n„Reina este cuvantul meu preferat in spaniola si are o semnificatie aparte pentru mine. Este un cuvant pe care l-am invatat de la Thalia, de-a lungul timpului, si asa s-a intamplat sa lansez noul single, chiar dupa ce am avut onoarea sa o cunosc la New York. Imi plac foarte mult reginele si imi doream sa am candva o melodie cu numele asta. Uite ca Dumnezeu mi-a dat inspiratie sa scriu piesa asta. Reina este orice femeie indragostita, care ii face o declaratie frumoasa de dragoste iubitului ei. Poate fi regina sufletului lui, a ochilor sau a pasiunii sale”, a declarat Maria Andreea.

Text: Madalina Manole