Maria Radu, show exploziv la The Tube de Mos Nicolae

BAZA EDIT HD.mov 97 0-01-01-05Astazi, 5 decembrie 2013, Maria Radu va invita de la ora 22.30 la clubul The Tube, pentru un concert de glam rock si slow dance. Maria Radu este cunoscuta ca una dintre cele mai bune voci din industria muzicala romaneasca, asa ca nu trebuie sa o ratati in aceasta seara!

Veti avea parte de o ora si jumatate de energie si muzica ce va va tine pe ringul de dans. Maria va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale precum “Dorul”, “Zbor”, “Too Late”, “Alo” sau “M-am indragostit”, dar si coveruri celebre intr-o interpretare originala. 

“Acest concert este cadoul meu de Mos Nicolae pentru toti cei care imi iubesc si apreciaza muzica! In viata mea, fanii mei au un loc aparte si ma gandesc tot timpul sa ii surprind in modul cel mai placut, sa le ofer piese de calitate si concerte live efervescente! Este unicul mod prin care ii pot rasplati pentru faptul ca imi apreciaza muzica si pentru ca ma iubesc neconditionat, de atatia ani!”, ne-a spus Maria. Asa ca daca va place Maria Radu, in aceasta seara The Tube este locul unde trebuie sa fiti!

 

Text: Bianca Badescu