Mariah Carey – extravagante de vedeta

Mariah Carey – extravagante de vedetaVacanta de 115.000 de lire pentru caini sau … cand n-ai de lucru, iti faci. Cantareata americana Mariah Carey va plati 115.000 de lire sterline (193.500 dolari) pentru a-i trimite pe cei opt caini ai sai intr-o vacanta de lux, in Marea Britanie. Artista americana, in varsta de 44 de ani, va plati o adevarata avere, adica 100.000 de lire sterline pentru a-si trimite cei opt caini cu avionul in Marea Britanie si inca 15.000 de lire sterline pentru ca animalele ei de companie sa petreaca un sejur in luxosul hotel pentru caini The Paws Seasons din Bristol, informeaza contactmusic.com.

“Cainii ei vor fi spalati, pieptanati, plimbati in fiecare zi. Ei vor dormi fiecare in patul sau, iar un maestru bucatar va pregati pentru ei meniuri personalizate, in functie de indicatiile primite de la Mariah”, a declarat o sursa pentru revista Heat.

Hotelul pentru caini The Paws Seasons ii taxeaza cu 60 de lire sterline pe zi pe stapanii animalelor care isi petrec un sejur in acest stabiliment, insa cainii cantaretei americane – care se numesc Good Reverend Pow Jackson, Mutley P. Gore Jackson The Third, Jill E. Beans, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, J.J. si Squeak E. Beans – vor avea parte de o serie de facilitati suplimentare. Ca de, doar sunt caini de vedeta!

Mariah Carey nu se afla la prima ei extravaganta financiara de acest fel, intrucat le rasfata destul de des pe animalele ei de companie. Nu cu mult timp in urma, vedeta a platit 47.000 de dolari pentru a-si rasfata cainii cu o gama completa de tratamente de ingrijire si infrumusetare. Totodata, artista insista ca animalele ei de companie sa aiba intotdeauna un miros frumos, intrucat se joaca frecvent cu cei doi copii ai vedetei. Nici viata de caine nu mai e ce-a fost! Nu peste tot si pentru toti… cainii.

 

Text: Alina Niculescu