Marion Cotillard a avut probleme cu… Piaf

Marion CotillardDorinta cea mai mare a unui actor este se intre cat mai bine in pielea personajului pe care il interpreteaza, dar exista si situatii cand actorul intra prea bine in piele personajului. Sau invers?

Intruchiparea lui Edith Piaf in film, rol pentru care a obtinut de altfel si un atat de ravnit premiu Oscar, a fost pentru Marion Cotillard un punct de cotitura atat in cariera cat si in viata.

Dupa terminarea filmarilor, actrita franceza a fost nevoita sa incerce mai multe metode, inclusiv exorcismul, pentru a se debarasa de obsesia pe care o facuse pentru interpreta de sansonete, relateaza Lesoir.be.

Actrita a declarat pentru ziarul britanic “The Guardian” ca s-a simtit bantuita de Edith Piaf timp de mai multe luni si ca, pentru a se elibera, a apelat la vraji cu sare si foc si a plecat departe, in Bora Bora.

De asemenea a mers si in Peru, la Machu Picchu si a recurs la vechi ritualuri samanice pentru a se elibera.

Intr-un final, a inteles ca spiritual lui Edith Piaf nu voia sa ii redea libertatea pentru ca fermecaroarea Edith fusese abandonata in copilarie, iar cea mai mare spaima a ei ere legata de singuratate.

Nici sa faci lucrurile prea temeinic se pare ca nu mai e bine.

Cel mai bine e sa …stai bine-n pielea ta si se eviti sa “intri” prea adanc intr-a altora.

Text: Alina Niculescu