Maruta organizeaza un concert caritabil pentru Tudorel

IMG 7883Ei bine, uite ca si la noi se intampla lucruri bune! Impresionat de povestea lui Tudorel Popa, celebrul prezentator Catalin Maruta strange laolalta, miercuri 6 martie, mai mult artisti care vor sustine un concert caritabil pentru el.

Evenimentul ii va reuni pe Connect-R, RedBlonde, Zero, Fly Project, Deep Central, Clejanii si Stefan Stan si va avea loc in club Princess, dupa miezul noptii. “In timpul emisiunii am primit multe mesaje de la diversi artisti care imi spuneau ca sunt impresionati de povestea lui Tudorel si ar fi vrut sa il ajute. Iar Tudor de la Fly Project mi-a dat cumva aceasta idee de a face un concert caritabil”, spune Maruta referitor la ideea organizarii unui eveniment doar pentru Tudorel.

“Concertul e cumva inca un pas pe care il facem pentru Tudorel”, continua prezentatorul “Happy Hour”. “Am reusit sa-i luam garsoniera, i-am renovat-o, pentru ca am vrut ca, atunci cand se va muta, sa aiba gresie, termopane, sa fie zugravita, a mers deja la primul eveniment Mix Music la Calarasi si vor mai urma si altele, iar acum, prin acest eveniment, incercam sa strangem o suma de bani care sa-i foloseasca lui Tudorel tot la casa mult visata, in care urmeaza sa se mute foarte curand”, a mai spus Catalin Maruta.

Acestea fiind spuse, va asteptam si noi pe 6 martie in club Princess pentru a da o mana de ajutor asa cum se cuvine.

Text: Andreea Popescu