Mattyas este… So criminal

decupat_MattyasDesi mai putin cunoscut la noi in tara, Mattyas a reusit sa faca valuri in topurile internationale si sa atinga succesul in tari ca Germania, Spania, Franta sau Israel cu piesele Secret Love si Missing You. Colaborarea cu artista albaneza Besa si faptul ca piesa Waterfalls, interpretata alaturi de Yamira, s-a impus in topurile radiourilor din Grecia si Cipru, l-au motivat pe artist sa se pregateasca pentru o noua aventura muzicala: So criminal.

Un nou single „criminal” by Mattyas

So criminal este ultima piesa a lui Mattyas, produsa in studiourile Metropolitan Records, piesa cu care artistul isi doreste sa obtina, din nou, faima internationala. Amintim ca Mattyas a cantat in deschiderea concertului Vaya con Dios de la Festivalul Callatis si a aparut cu o piesa pe o compilatie internationala alaturi de nume mari ale scenei muzicale ca Ricky Martin sau Pachanga. Versurile piesei So criminal sunt scrise de Andrei Leonte, iar labelul apartine baietilor de la Deepside Deejays.

„Sunt foarte bucuros sa revin in aceeasi formula de succes alaturi de producatorii mei, Deepside Deejays, alaturi de care mi-am construit cariera muzicala cu piesele: «Missing You», «Secret Love» si «Mi Amor». Despre «So Criminal» pot sa va spun ca are un sound «criminal» si o energie care te ridica de pe scaun si te face sa dansezi. In perioada imediat urmatoare, ma pregatesc sa filmez si un videoclip la aceasta piesa, asa ca pana atunci va las sa ascultati piesa si sunt convins ca o sa va placa”, a povestit Mattyas.

Text: Madalina Manole