Media Music Awards 2013, cel mai asteptat eveniment muzical al anului

Media Music Awards 2013, cel mai asteptat eveniment muzical al anuluiArtistii momentului se pregatesc pentru Media Music Awards 2013, eveniment care va avea loc la Sibiu, pe data de 19 septembrie. Cel mai important eveniment muzical din Romania va aduna peste 20 de artisti si formatii de top care vor sustine recitaluri in Piata Mare din Sibiu.

In deschiderea evenimentului vor canta Nicole Cherry si Red Blonde, urmand ca, rand pe rand, sa urce pe scena Holograf, Anda Adam, Andreea Banica, Elena Gheorghe, Cabron, Maximilian, Delia, Smiley, Alex Velea etc. Faydee este primul artist international care a confirmat ca va concerta la Media Music Awards. Invitatii vor ajunge la ceremonie in automobile hibrid si vor pasi pe Green Carpet, un covor din iarba, respectand intreaga tenta ecologica a evenimentului. Show-ul va fi unul de senzatie.

     Premiile vor fi acordate in mod transparent pe baza monitorizarilor Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile pe radio si TV. In plus, Media Music Awards 2013 este un bun prilej pentru lansarea unor hituri.

 

Text: Ruxandra Raica

august 14th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate