Meghan Markle a adus touch-ul regal pe covorul roșu

 

Meghan Markle a arătat uimitor într-o rochie roșie superbă, alături de soțul ei, prințul Harry la prima lor apariție pe covorul roșu pentru Gala Salute To Freedom din 2021, care a avut loc la Intrepid Sea-Air-Space Museum din New York City.

Pentru cineva care s-a îmbrăcat atât de sobru în timpul petrecut la palat, această alegere de culoare a fost mai mult decât îndrăzneață. Printre celelalte nume cunoscute din lumea modei, vedeta serii a fost chiar ducesa de Sussex, Meghan Markle care a atras toate privirile printr-o ținută regală. Întrucât codul vestimentar regal nu mai este un factor impus, cuplul a fost liber să îmbrățișeze glamourul american. Ca atare, Harry a optat pentru un smoking cu papion, în timp ce Meghan a uimit într-un outfit personalizat, Carolina Herrera.

 

Pantofii din satin, semnați de casa de modă italiană de lux Giuseppe Zanotti se potriveau perfect cu rochi, fiind în aceași nunață de roșu. În ceea ce privește bijuteriile, Meghan a optat pentru argint, purtând cercei mici, presărați cu diamante. La mână avea o brățară din argint cu diamante asortate și o brățară Cartier aurie. Brățara Cartier este favorita lui Meghan și a fost văzută purtând-o cu numeroase ocazii în trecut.

 

Cei doi au avut chiar și un accesoriu matchy-match, prins la piept, în nuanțe roșii.

Iulia Mirică

Foto: justjared.com