Meghan Markle a votat la prezidenţialele din SUA

Ducesa de Sussex este primul membru regal al Marii Britanii care a votat la alegerile prezidenţiale din SUA. Meghan Markle a vorbit public de nenumărate ori despre importanţa votului şi i-a îndemnat pe oameni să voteze.

Ea şi prinţul Harry locuiesc în oraşul Santa Barbara, California, de câteva luni. Pentru că la începutul anului a renunţat la titlul regal, şi la îndatoririle acestuia, Meghan a putut să voteze în ţara sa de origine. Însă nu se ştie dacă a făcut acest lucru prin poştă sau s-a prezentat la o secţie de votare.

Pentru a nu fi neconstituţional, Familia Regală a rămas mereu neutră din punct de vedere politic.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au achiziţionat un nou conac, în California, estimat la peste 20 de milioane de lire sterline, la sfârşitul lunii iunie. Foştii Duci de Sussex au cumpărat un palat cu nouă dormitoare, o piscină, sală de fitness, una de teatru, cramă şi cu teren de tenis, cu 11 milioane de lire sterline, în Santa Barbara.

Familia fostă regală a mai locuit într-un conac din Los Angeles, din martie până în iulie, după ce s-au mutat din Vancouver. Meghan Markle şi prinţul Harry au renunţat la titlul regal la începutul acestui an, pentru că voiau să devină independenţi financiar prin renunţarea şi pentru a duce o viaţă normală.

Anunţul că Prinţul Harry şi ducesa Megan Markle renunţă la rangul pe care îl aveau a provocat tensiuni în casa familiei regale britanice.